קניתי אוכל מוזר ללא התוויה לארנב שלי

דיון מתוך פורום  וטרינריה

10/01/2020 | 18:29 | מאת: דר

קניתי אוכל למכרסמים שאני לא בטוחה שמתאים ספציפית למכרסם מסוג ארנב,כיוון שהמוכרת הייתה חדשה והתאימה לי אוכל בשקית ללא התוויה לארנבים . באוכל נמצאו מזון יבש הכולל גם בוטנים וגרעיני חמנייה , האם לפי התיאור מותר לארנב שלי מזון מהסוג הזה ? האם מותר לארנב בכלל בוטנים?אשמח לתשובה מהירה ,

דר שלום, התזונה של ארנבונים מורכבת מ-70% חציר (חציר דגן, חציר דשא, אספסת) ו-30% ירקות ופירות. ארנבונים אינם זקוקים למזון יבש, אם כי ניתן להזינם בכופתיות "כחטיפים". כופתיות אלו אינן כוללות בוטנים וגרעיני חמניה שהינם משמינים מאוד. בברכה, עתליה

מנהלי פורום וטרינריה