חום בגורת חתולים בשל שפעת חתולים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

09/01/2020 | 00:21 | מאת: מירב

שלום, שני גורי חתולים עם שפעת חתולים. גורה אחת עם חום גבוה מאוד. איך ניתן להוריד חום? האם טיפת אופטלגין תעזור?

האם נבדקו ע"י וטרינר? כמה חום יש?

09/01/2020 | 17:50 | מאת: מירב

תודה על התגובה המהירה. 40 חום. יודעת שזו שפעת כי חתולים אחרים נדבקו ונבדקו והדביקו את שני הגורים. יש לי כ10 חתולים בבית ועוד עשרים חתולי רחוב. אף אחד לצערי לא מחוסן. נתתי טיפה וחצי בצהריים וקצת עזר. עדיין מסרבת לאכול ולשתות. היא גם עם אנטיביוטיקה בגלל דלקת שתן. שאר החתולים כבר מחלימים ורק מצבה מחריף. כל כמה זמן מותר לתת אופטלגין?

מנהלי פורום וטרינריה