צליעה- גור בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

19/11/2019 | 08:04 | מאת: NOT_FOUND

שלום, מדובר בגור, סן ברנרד בן חצי שנה. מזה כדלושה חודשים, החלה צליעה מינורית, בעיקר אחרי שכיבה או קימה ועכשיו זה ממש נראה לעין. הוא צולע באופן תמידי. עושה פעילות רגילה, רץ ומשחק אבל ממש צולע. לא מצליח להבין מאיזו רגל. דיברתי עם בית הגידול ונאמר לי שלאור העובדה שמדובר בגזע ענק יש לפעמים בעיות כאלו מגדילה שחולפות מעצמן. אודה למענה

במידה והצליעה מתחלפת מרגל לרגל אכן ייתכן שמדובר ב"כאבי גדילה" שיחלפו מעצמם. למען הסר ספק מציע שהגור ייבדק בצורה מסודרת ע"י רופא וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה