כלב מת אחריי שהקיא קצף צהוב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

31/10/2019 | 17:07 | מאת: יובל שקד

היי, הלילה הזה היה קשה.. באמצע הלילה הכלב שלי התחיל להקיא ולפרקס.. הוא הקיא מין קצף צהוב כזה בהתחלה אני לא חשבתי שזה רציני, כשהגיע הבוקר אני ישר לקחתי אותו לוטרינר אבל הוא לא שרד את הדרך.. חשוב להגיד שהשבוע הוא כבר היה אצל וטרינר, ומה שאמרו לנו זה שבסך הכל הכל בסדר, נתנו לו אנטיביוטיקה כי ראו שמתחיל איזה משהו דלקתי.. השאלה שלי היא מה הסיבה שקרה מה שקרה.. מה זה אומר אם כלב מקיא קצף צהוב אשמח לתשובה שאדע להתמודד עם זה להבא. תודה מראש 😔

ראשית משתתף בצערכם. מבין את התהיות אך בלתי אפשרי לדעת מה היתה הסיבה להקאות. הקאות (וגם של קצף צהוב) עלולות להגרם מסיבות רבות.

מנהלי פורום וטרינריה