פטריה אצל כלב-בעיה ממושכת

דיון מתוך פורום  וטרינריה

27/10/2019 | 19:18 | מאת: יניב

שלום רב, כלבי סובל מזה מספר חודשים מפטריה ולמרות שישנה התקדמות עדיין הטיפול מתעכב. הווטרינר לא ממליץ לטפל בכדורים כיוון שזה פוגע בכבד ולכן הטיפול נעשה באמצעות משחה ומקלחות. איני מבין מדוע התהליך ממושך כל כך(4 חודשים בקירוב)? ורציתי לשמוע מכם מה אתם ממליצים לעשות במצב זה?תודה

טיפול בפטריה הוא אכן ממושך אך 4 חודשים נראה לי יותר מידי. מציע לקבל חוות דעת נוספת של רופא וטרינר המומחה למחלות עור. כמובן שיש לראות את הכלב לצורך כך

מנהלי פורום וטרינריה