בליטה בצבע שחור-כחול על הצוואר של חתולה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

26/10/2019 | 00:05 | מאת: פולי

שלום! יש לי חתולה פרסית בת כ6. בזמן שליטפתי אותה, פתאום שמתי לב שבצוואר הקדמי שלה בצד אחד יש בליטה קטנה. הסתכלתי על זה וראיתי משהו שנראה כמו גולה שהיא ברובה מתחת לעור והיא בצבע כהה של שחור-כחול-אפור. זה מכוסה בפרווה והיה מעט קשה לראות. מאז עברו שבועיים ובמישוש חוזר יש למ הרגשה שזה מעט גדל. החתולה לפעמים מקיאה, אבל זה רגיל אצלה מאז ומתמיד. יש לה תיאבון. לא נראה שהמקום הזה מציק לה. מה זה יכול להיות? (לא הצלחתי לצלם את זה, בגלל כמות הפרווה).

בלתי אפשרי לתת תשובה מקצועית מוסמכת מבלי לבדוק החתולה. יש להגיע עימה לבדיקה של רופא וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה