מינון ביצים שבועי לחתול בוגר

דיון מתוך פורום  וטרינריה

27/09/2019 | 14:34 | מאת: טלי

שלום אשמח לקבל חוות דעת לגבי תזונת חתולי אותו אמצתי לפני שנתיים. רוב המזון יבש (קנוי) למעט: כפית גבינה לבנה מידי בוקר ושתי ביצים חיות בשבוע. האם מינון הביצים גבוה מידי? תודה ושנה טובה. טלי

מזון מסחרי לחתולים מכיל את כל רכיבי המזון הנדרשים ואין צורך בתוספות. בכל מקרה לא הבנתי למה דווקא "ביצים חיות"?

02/10/2019 | 09:58 | מאת: טלי

שלום ושנה טובה. פשרן של הביצים החיות: ביצים: חלבון משובח ומלא (לפחות לבני אדם) שיתכן ומוסיף על המזון היבש והמתועש. חיות: טבעי יותר. קבלתי הזהרת סלמונלה ואפסיק עם ה"חיות". תודה טלי

לדעתי מזון מסחרי מאיכות טובה לחתול גם אם הוא מתןעש מספק בהחלט את צורכי החתול. אם מוסיפים ביצה בשבוע לתזונה נראה לי לגמרי בסדר.

מנהלי פורום וטרינריה