האוגרים נושכים אחד את השני

דיון מתוך פורום  וטרינריה

25/09/2019 | 19:57 | מאת: אנימולס

לפני יומיים קניתי שני אוגרים סיבירים ושמתי את שניהם באותו כלוב מפני שהמוכר אמר שהם קטנים והם צריכים להיות ביחד. שמתי לב שהאוגרים לפעמים עולים אחד על השני (לא הזדווגות) ומתחכחים אחד בשני ולפעמים רבים. אני חושבת שאחד האוגרים נשך את האוגר השני. השאלה שלי היא אם אני צריכה לקחת את האוגר שננשך לבדיקה אצל וטרינר? ואם כן כמה בערך תעלה לי בדיקה כזו?

במקרה כזה יש לקחת את האוגר לבדיקה של רופא וטרינר. אפשר לברר עימו לפני כן את עלות הבדיקה.

מנהלי פורום וטרינריה