אוזניי גור סיני מצוייץ

דיון מתוך פורום  וטרינריה

16/09/2019 | 10:56 | מאת: שירלי

שלום רב. יש לי גור סיני מצויץ בן חודשיים. בבית שבו נולד שמו לו לעיתים פלסטר מיוחד עדין מסביב לאוזניים כדי שיעמדו. הרבה פעמים כשהגורים שיחקו הפלסטר היה נופל. כך שלפעמים היה הפלסטר ולפעמים לא. אני המשכתי לשים לו 3 ימים, הורדתי את הפלסטר והאוזניים עומדות. האם להמשיך לשים לו? אם כן לעוד כמה זמן? תודה רבה שירלי

שלומות, אני איני מאמין בנושא הפלסטרים להעמדת אזניים. בבסיס, אזניים עומדות או לא זו גנטיקה ומכאן שאין משמעות לפלסטרים.

מנהלי פורום וטרינריה