כלב נמשך לזבל מה עושים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

11/09/2019 | 11:18 | מאת: רועי

שלום, לפני 4 חודשים אימצנו כלב בן 3 שנים שנולד ברחוב. הוא בורח וחוזר מלוכלך עם זבל. למה הוא נמשך לזבל? כבר אמרו שהוא לא שכח את המקור שלו הרחוב.

אכן ייתכן והכלב פיתח "הרגל מגונה" אך עם סבלנות ניתן לפתור את העיה. ממליץ לעת הקרובה לרכוש זמם (מחסום פה) ןלהלביש לו כך שלא יוכל לאכול זבל בחוץ. הוא יכול להינות מהמרחב, לרחרח אך לא לאכול וזה יעזור בתקופה הקרובה עד שיפתח הרגלים אחרים וישכיל לדעת שיש לו בית אוהב שדואג למחסורו ונותן לו מזון על בסיס יומי. בהצלחה.

מנהלי פורום וטרינריה