חתול חולה וצריכה עזרה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

22/08/2019 | 13:58 | מאת: רמי

שלום, יש לי חתולה בת חודשיים שלוש, ראיתי אותה נתושה טיפלתי בה מבחינת אוכל ושרדה והתחילה לגדול, אך יש לה בעיה בעיניים שאני מאוד אשמח אם יש לי דרך לטפל, אני לא יכול להחזיק אותה ולקחת לווטרינר, אך אם יומלץ לי על תרופות יש מצב שאקנה בכדי לעזור לה, חוץ מהעיניים שמתי לב שכנראה יש לה תולעים לפי הקקי, כנראה שהיא סובלת אך היא אנרגיתית ומשחקת. לקחתי תמונות לקקי ולעיניים ואם יהיו לי הנחיות איך לעזור לה בתרופות בלי לקחת אותה לווטרינר אני אשמח מאוד להתייעצות, אני מצרף את התמונות. תודה מראש על כל עזרה.

איני יכול להמליץ על מתן תרופות ללא בדיקת החתולה. לגבי העיניים ניתן לנקותן עם מי תה בכיוון האף.

מנהלי פורום וטרינריה