הכנת אוכל לגור ביגלים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

14/08/2019 | 20:32 | מאת: אילנית שובל

לנו ביגל בן חודשיים וחצי. פעלתן, חיוני, שותה המון (כ600 מל ליום )ומשתין הרבה מאד. נאמר לנו שיתכן והאוכל מלוח מדי ולכן מצמיא. רוב היממה פועל בביתנו מיזוג , הגורם ליובש אף הוא. אשמח לנסות אוכל שאבשל בעצמי, בהנחה שהוא בריא יותר.

על פניו לא נראה לי שהסיבה קשורה לאוכל. עדיף שגור כלבים ובכלל כל כלב יאכלו מזון כלבים (גורים במקרה זה) יעעודי ולא תבשילים ביתיים!! לעניות דעתי יש להביאו לבדיקה אצל רופא וטרינר. אישית חושב שיש מקום לדגום שתן ודם. אולי סובל למשל מבעיית כליות מולדת.

מנהלי פורום וטרינריה