כלבת עמידות הנגיף וחתולי רחוב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

11/08/2019 | 10:52 | מאת: ישראל

האם חתולים יכולים להידבק בכלבת ואם כן היה וניתז על כף רגלי מים מין קערת השתיה של חתולי הרחוב שלי האם יש סיכוי שאדבק? הנגיף עמיד במים ?

ראשית הסר דאגה מליבך, זו לא הדרך להדבק מכלבת!!! תשובות לשאלותיך: האם חתולים יכולים להידבק בכלבת – כן בארץ נדיר מאד ואם כן היה וניתז על כף רגלי מים מין קערת השתיה של חתולי הרחוב שלי האם יש סיכוי שאדבק? לא, מים במגע עם העור לא יעבירו הנגיף הנגיף עמיד במים ? הנגיף מאד לא עמיד מחוץ לגוף

מנהלי פורום וטרינריה