חתולה מצוננת ותינוק בבית- האם זה מסוכן???

דיון מתוך פורום  וטרינריה

09/08/2019 | 18:45 | מאת: אירה

היי.. יש לי חתולה מצוננת בבית. היא מתעטשת, משתעלת ויש לה נזלת. יש לי תינוק בן 10 חודשים בבית. האם זה מסוכן? האם צינון חתולים עובר לבני אדם? מה ניתן לעשות? תודה!

09/08/2019 | 18:51 | מאת: אירה

***שכחתי לציין - החתולה עולה על הספה. האם יש צורך להרחיק או לבודד אותה? כי התינוק גם יושב על הספה. אודה לתשובה, אני מודאגת.

ככלל חתולה מצוננת לא מסכנת את התינוק באותו בית. מציג שבעת הקרבה תמנעי את המגע הישיר ביניהם ודאגי לנקיון הפרשות אם קיימות. רק בריאות

מנהלי פורום וטרינריה