הפסקת נביחות ומעת לעת השתנקות-שיעול

דיון מתוך פורום  וטרינריה

05/08/2019 | 10:20 | מאת: מלכה

שלום,כלבי,ויסלה בן 12,בריא,חיוני,אוכל היטב,שנהג לנבוח בקולי קולות על כלבים אחרים,הפסיק לאחרונה לנבוח, ולעיתים כשמתרגש כאילו נחנק מעט-נשנק ומשתעל.חי בבית,יוצא לטיול רק קשור לרצועה, ומלבד בימי הקיץ החמים,גם עם מחסום.מה הסיבה? מעורר דאגה? תודה.מלכה

מגוון סיבות לכך. שיעול/השתנקויות מחייבות בדיקה וטרינרית ובמידת הצורך צילומי בית חזה ובחינה של הלוע בהרדמה

06/08/2019 | 15:52 | מאת: מלכה

תודה.אולי לא הבהרתי את עצמי..מה שבולט אצלו הוא הפסקת הנביחות,בעוד שנהג לנבוח על כלבים הקולי קולות... כאילו הקול נעלם לו

מנהלי פורום וטרינריה