כלבה עושה פיפי עם דם

דיון מתוך פורום  וטרינריה

18/07/2019 | 18:29 | מאת: רוני

שלום, יש לי כלבה מעורבת גדולה בת 11, מעוקרת, בטיול הבוקר עשתה פיפי עם הרבה דם, הוטרינר עשה לה המון בדיקות(שתן, דם, אולטראסאונד, חום). כל הבדיקות יצאו תקינות ונשלל גידול סרטני, הוא ציין שאולי מדובר בדלקת ונתן לה אנטיביוטיקה ואמר לחזור ביום ראשון לבדיקה. יכול להיות שהוא פספס משהו? יש לה תאבון והיא לא אפתית אבל מאד מאד חלשה.

18/07/2019 | 18:31 | מאת: רוני

שכחתי לציין: נשלל גם רעל עכברים

תלוי במצב הקליני של הכלבה. במידה והתופעה נמשכת יש לחזור לבדיקה של רופא וטרינר ואולי דעה נוספת של רופא מומחה ברפואה פנימית.

מנהלי פורום וטרינריה