כלב עם תסמינים מדאיגים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

09/07/2019 | 15:42 | מאת: טלי

היי  הכלב שלי בן 5 בגודל בינוני. הגוף שלו כל הזמן רועד ומלבד זה הוא גם לפעמים מגיע למצבים שהוא נושם בכבדות ממש כאילו בקושי מצליח להחליף אוויר. בזמן האחרון הוא גם לא יושב לרגע בנחת. כל הזמן זז ממקום למקום בלחץ , נוסף על כך הוא גם שילשל בשבוע אחד פעמיים בבית דבר שלא קורה בדכ. אני לחוצה ממש אשמח אם תתי חוות דעת או הערכה מה יכול להיות הגורם לכך תודה מראש

המון גורמים שיכולים להיות והם גם שונים לכל אחת מהתופעות שציינת. ממליץ בחום לפנות לבדיקה אצל רופא וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה