שאלה בקשר לעוזר וטרינר

דיון מתוך פורום  וטרינריה

07/07/2019 | 21:16 | מאת: דולב חי לוי

שלום רציתי לשאול עד כמה משמעותי קורס עוזר וטרינר במציאת עבודה בתחום ואיפה אתה ממליץ ללמוד התנדבתי אצל וטרינרית בכיתה י יא והייתי עוזר לה הניתוחים והייתי רוצה להפוך את זה למקצוע וטרינר אני לא יכול כי הבגרות שלי לא מספיקה ואני הצטרך לשפר אותה בהמון אז התעיינתי בעוזר וטרינר

המקצוע של אח וטרינר תופס תאוצה בשנים האחרונות ויש ביקוש רב לעובדים אשר סיימו הכשרה זו. לגבי היכן ללמוד מודה שאיני מספיק אובייקטיבי ואיני מכיר לפרטים את כל התוכניות הקיימות כיום. אני יכול להמליץ על התוכנית של מכון מגיד באוניברסיטה העברית שלמען ההגינות אציין שהקמתי את התוכנית הזו וריכזתי אותה בשנותיה הראשונות. בהצלחה.

מנהלי פורום וטרינריה