השארת כלב בפנסיון למשך 3 שבועות

דיון מתוך פורום  וטרינריה

30/06/2019 | 17:23 | מאת: ירון

שלום, אני בודק אפשרות להשאיר את הכלב (המפונק) שלי (בן 10 חודשים) בפנסיון למשך 3 שבועות – האם ישנן פעולות שניתן לעשות בכדי לרכך את התהליך והשהייה של הכלב בפנסיון, והאם ישנם דגשים שיש לבדוק אודות הפנסיון ? תודה,

ירון שלום, ממליץ בחום שלא להשאיר כלב מפונק בן 10 חודשים בפנסיון אלא בביתו בסביבה הטבעית שלו. אפשר למצוא תלמיד תיכון אחראי או מישהו למשל לפני צבא שאוהב בע"ח ויוציא וישחק עימו במשך היום והכי טוב שישאר ללון בבית שלך באותה תקופה. בהצלחה.

מנהלי פורום וטרינריה