פריחה/אדמומיות בער אצל הפודל

דיון מתוך פורום  וטרינריה

21/06/2019 | 16:02 | מאת: חנן

שלום, יש לנו כלב פודל ננסי בן 3 שנים שלפני שישה ימים התחיל ללקק איזור שקרוב לישבן שלו. האיזור הזה אדמומי ונגוע וזה לא נראה כאילו הפצע הזה עובר. הכלב תולש מהאיזור את פרוותו תוך כדי הליקוק. מעבר לזה הכלב מתפקד כרגיל. מצורפת תמונה של האיזור. אודה לעזרתכם בהבנה מה יש לכלב וכיצד ניתן לעזור לו? בתודה רבה, חנן פ.

21/06/2019 | 16:04 | מאת: חנן פ.

מצורפת התמונה של האזור הנגוע

ייתכן והבעיה היא בסתימה של בלוטות אנליות הנמצאות באזור זה. לתשובה מקצואית ומהימנה יש לפנות לבדיקה של הרופא הווטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה