כתם חום על אוזן החתול

דיון מתוך פורום  וטרינריה

20/06/2019 | 07:54 | מאת: הודיה

היי, החתולה שלי בת 5 בריאה. לאחרונה שמתי לב לכתם חום קטן שהופיע על האוזן. במהלך השבוע האחרון לדעתי הוא אפילו קצת גדל. הלכתי לוטרינרית והיא אמרה שזה לא פטרייה ולדעתה זה פיגמנטציה, אבל שאשים לב איך זה מתפתח ואהיה איתה בקשר למעקב. החתולה שלי לא מגרדת את זה או משהו. זה גם לא בולט אלא הכתם ממש כאילו חלק מהעור. אשמח לשמוע חוות דעת נוספת מה לדעתך זה יכול להיות? אני בלחץ ונכנסת לסרטים.. באינטרנט לא מצאתי שום דבר שדומה לזה.. תודה!

צר לי אך לא אוכל להתייחס לשאלתך מבלי לבדוק את החתולה. מציע להמשיך להיות במעקב תמוד של רופא וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה