ולדים מתים ב2 לידות

דיון מתוך פורום  וטרינריה

18/06/2019 | 16:03 | מאת: זהבית קונטנטה

יש לי ארנבת ננסית הולנדית היא נכנסה להריון פעמים ופעמים ילדה ולדים מתים כתוצאה ממזה יכול לקראץ?

הדברים נכתבו ע"י רופאה בעלת ידע בתחום: היי זהבית. מהאינפורמציה שניתנה קשה להסיק על גורם מסוים. באופן כללי, על מנת להתכונן להמלטה יש לספק לארנבונת ״תא״ בו תוכל להמליט. לרוב, הארנבונת חופרת באזור המצע על מנת להמליט, והיא זקוקה למסתור זה על מנת להרגיש בטוחה. גורמים שונים יתכנו ביניהם וולדות גדולים מדי, גורמים זיהומיים שונים ועוד. יתכן כמובן ומדובר בביש מזל. בהצלחה בהמשך.

מנהלי פורום וטרינריה