אמפולה בתדירות של יומיים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

17/06/2019 | 22:07 | מאת: רותם

היי , יש לי כלבה פודלית בת 12. בשישי האחרון ראיתי עליה משו הולך שמתי לה אמפולה של חברת אדוונטיקס , ביום שני ( לאחר יומיים) לקחתי אותה לתספורת ומקלחת יסודית . האם אפשר וצריך לשים לה אמפולה חדשה ? (האם זה מסוכן ויכול לפגוע בה אמפולה חדשה בתדירות של יומיים ) תודה מראש , רותם.

אין לשים אמפולה חדשה לאחר יומיים, עלול לסכן הכלבה

25/06/2019 | 22:45 | מאת: רותם

היי , תודה על תשובתך. לאחר כמה זמן יהיה אפשר לשים עליה אמפולה חדשה ? מה דעתך על כדור ברבקטו נגד פרועים? האם לא מסוכן בגיל 12 של הכלבה לתת לה ? האם זה באמת יעיל ל 3 חודשיים תודה מראש , רותם

בדרך כלל אמפולה נוספת ניתן לתת חודש לאחר הפעם הנוספת. נכון לעתה לכדורי הברבקטו יעילות טובה, ואכן המתן המומלץ הוא אחת לשלושה חודשים.

מנהלי פורום וטרינריה