ניתוח רצועה צולבת כלבה קטנה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

06/06/2019 | 08:25 | מאת: כלבונת

שלום רב. כלבה קטנה בת 4 עברה ניתוח רצועה צולבת בשתי הרגליים לפני 3 חודשים. עדיין צולעת על רגל ימין. ביום שישי עשינו לה ניקוי שיניים ובאותה הזדמנות הוטרינר בדק את הרגל ולא ראה שום דבר חריג. אמר שאולי החוט מפריע לה. אנחנו באמת מקפידים לשמור על כל ההנחיות שניתנו לנו - כולל מנוחת כלוב וטיולים לפי התכנית. הכלבה עדיין ישנה בכלוב עד סוף החודש - כלומר טרם סיימנו תקופת שיקום. נראה לנו קצת מוזר התשובה של הוטרינר. מה יכולה להיות הסיבה לצליעה? האם יש סיכוי שזה יעבור אחרי שהכלבה תחזור לפעילות מלאה?

צר לי אבל לא יכול להשיב לשאלה כזו בצורה מקצועית מבלי לבדוק הכלבה. רשימת "יכול להיות" לא תקדם אתכם.

מנהלי פורום וטרינריה