חתול נפצע ואיבד שמחת חיים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

19/05/2019 | 15:24 | מאת: יוני

שלום, יש לנו גור חתול בן כחודש וקצת שמצאנו ברחוב. כנראה שלא רואה או רואה מאוד חלקית אתמול נכנס מתחת למקרר ונפצע שם. כשיצא היה מלא בדם באזור האף ונשכב ולא התליח לעמוד. טונוס בשרירים. מאז הוא נרגע אבל איבד שמחת חיים, בקושי אוכל וגם אז רק פורמולה ולא אוכל גורים שכבר התחיל לאכול.. ישן מלא ולא משחק. האם נורמלי? כמו כן עדיין לא קיבל אף זריקה או חיסון

לא נורמלי. גור חתולים שלא אוכל בסכנת חיים. חייב להיבדק בהקדם

מנהלי פורום וטרינריה