האם בטוח להשתמש בזריקת אליזין?

דיון מתוך פורום  וטרינריה

22/03/2019 | 16:11 | מאת: סוזאן

ערב טוב ושבת שלום .. יש לי כלבת אקיטה אמריקאי בת 7 חודשים וזכר בן שנה וארבעה חודשים .. אתמול שחזרתי מהעבודה מצאתי אותם מחוברים אחד לשני .. השאלה שלי הכלבה עדיין קטנה האם יש חשש לחיה אם היא תכנס להריון ?? ואם זה מסוכן עד כמה מסוכן לתת לך זריקת אליזין ?? האם השימוש בזריקה מסכן את כניסתה להרים עוד פעם ?? מסכן חייה ??

הריון בגיל זה לא מסכן חיים אלא אם הכלבה אינה במעקב. שווה לתת אליזין - אין בעיה לתת בכל גיל וככלל לא מסכן חיים . הכלבה אמורה להיות מסוגלת להכנס להריון שוב.

מנהלי פורום וטרינריה