פנקס חיסונים לכלב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

14/09/2010 | 15:31 | מאת: אליאב

שלום ד"ר טליה רציתי לשאול אם אני מעוניין לחסן את כלבי בן ה-9 שנים ואין לי את פנקס החיסונים שלו האם אני יכול להוציא פנקס חדש ובו החיסונים אשר אינ יעשה לו עכשיו ובעתיד ואם כן מהיכן אני יכול להוציא לו פנקס חדש ומה העלות של זה?

15/09/2010 | 00:14 | מאת: ד"ר טליה מור

אליאב, כיום מרבית הוטרינרים עובדים עם תוכנת מחשב אשר בעזרתה ניתן להוציא תדפיס עם כלל החיסונים של הכלב כולל מועדים עתידיים ולכן אין צורך ברישום ב"פנקס". במידה ואכן תרצה אחד שכזה בקש מן הוטרינר, אלו מסופקים על ידי מרבית החברות דרכן קונים את החיסונים ולא נגבה בעבורו תשלום נוסף.

מנהלי פורום וטרינריה