הקאות לכלבה מגזע פומרניאן

דיון מתוך פורום  וטרינריה

21/02/2019 | 11:53 | מאת: יוליה

שלום רב , יש לי כלבה מגזע פומרניאן בת 11 חודשים הכלבה קבר שבועה ימים נמצאת במצב של בחילות והקאות , לכלבה נאשו בדיקות דם וגם רנגן הכלבה קבלה אנטיביוטיקה , זריקה נגד הקאות שום דבר לא עזר היא עדיין באותו מצב , חשוב לציין שהקאות לא עם דם וגם אין שלשול לכלבה , ישמח לקבל חוות דעת על המכרה ומה ניתן לאשות

לצערי אין באפשרותי לתת חוות דעת מקצועית מבוססת ללא בדיקת הכלבה. במידה והבעייה לא נפתרת ניתן לקבל חוות דעת נוספת של רופא וטרינר מומחה ברפואה פנימית.

21/02/2019 | 17:13 | מאת: יוליה

מצורף קובץ של בדיקות דם

לא ראיתי את קובץ בדיקות הדם. ובכל מקרה לא ניתן להתייחס באופן מעמיק ללא בדיקת הכלבה

21/03/2019 | 00:32 | מאת: שיר

היי גם אני עם אותו סיפור לכלב שלי..עשיתי בדיקות דם יצא תקין מלבד חריגה של הalp שזה מעיד על משהו בלבלב...הרנטגן יצא תקין... גם קיבל זריקה נגד הקאות היום...והיום לא הקיא בכלל בגלל הזריקה..אבל אני בסיפור הזה 4 ימים של אינספור הקאות ביום אובדת עצות כבר

לצערי לא יכול לייעץ ולתת תשובה מקצועית ומבוססת ללא בדיקת הכלבה. מציע שאם עדיין לא בסדר להגיע לחוות דעת נוספת של רופא מומחה ברפואה פנימית באמצעות הווטרינר הפרטי שלכם.

מנהלי פורום וטרינריה