התייעצות לגבי מזון לגור שיצו בן חמישה חודשים וחצי

דיון מתוך פורום  וטרינריה

20/02/2019 | 19:09 | מאת: אדם

ערב טוב, רציתי לדעת אם מזון כלבים של חברת פורזה 10 לג'נד מתאים לגור שי טסו בן 5 וחצי חודשים, רכשתי את המזון הנ"ל לאחר המלצת המוכר. במידה ולא איזה מזון כן מומלץ? אין הגבלת תקציב. תודה רבה לעוזרים

צר לי אך לא מכיר את המזון הספציפי הזה. היום בשוק יש עשרות סוגי מזון... המזון המומלץ הוא מזון גורים מאיכות טובה. אין באפשרותי להמליץ על חברות ספציפיות.

23/02/2019 | 23:02 | מאת: אדם

אלה רכיבי המזון, מה דעתך?

בכל מזון יש כמובן את שלושת אבות המזון חלבונים, פחמימות ושומנים להם מוסיפים תוספות כמו ויטמינים וכיוצא באלו. לאיכות המזון יש פרמטרים שונים כמו מקורות אבות המזון היחס בין המרכיבים השונים ועוד. יש מספר חברות שהתמחו במזונות כלבים ולהן מוצרים מעולים.

מנהלי פורום וטרינריה