עור, חתולה שאוכלת את עצמה עד לדם ויותר.

דיון מתוך פורום  וטרינריה

15/02/2019 | 20:13 | מאת: בעיה חמורה בעור

החתולה שלי בת 3.לפני כשנה תחילו לה סביב עצם הזנב סדרה של פטריות, גירודים, ואלרגיה(לפי דבריו הוטרינר המקומי). מאז היא עם כונוס. אם לרגע מורידים לה את הכונוס היא אוכלת את עצמה עד לדם, ויותר. ניסינו כדורים נגד אלרגיה ולא עזר, מקלחות, אוכל היפואלרגני קרמים וכו. מבקשת את עזרתכם. כואב לי לראות את החתולה שלי ככה...

כמובן שיש קושי אובייקטיבי בהתייחסות רצינית ומקצועית לבעיה מבלי לראות את החתולה. בכל מקרה לפי התיאור לפני הכל וודאי שמקבלת טיפול טוב כנגד פרעושים שבהרבה מהמקרים מהווים את הסיבה לאלרגיה. מספיק פרעוש אחד להתחיל את התהליך כך שלא צריך לצפות להרבה פרעושים.....

מנהלי פורום וטרינריה