שינת לילה של גורה כבת שלושה שבועות

דיון מתוך פורום  וטרינריה

11/02/2019 | 07:26 | מאת: שיר

ביום שישי האחרון אימצנו כלבה כבת שלושה שבועות בערך. לפי מה שנאמר לנו בתקופה הראשונה היא צריכה חום ומגע ידיים וצריך לשים אותה איתנו בחדר במיטה שלה. בלילה הראשון היה דיי קשה, בלילה השני היא הייתה יחסית בסדר ישנה דיי הרבה, מדי פעם בכתה קצת אבל נרגעה לבד וחזרה לישון. הלילה היא נרדמה במיטה שלה אבל אחרי שהתעוררה לא הפסיקה לבכות ולילל ולא היה ניתן להחזיר אותה למיטה שלה, נאצלנו חלק מהלילה לחבק אותה איתנו. האם ההתנהגות טבעית בגלל הגיל ? מה אפשר לעשות כדי לעזור לה להתרגל לישון במיטה שלה מבלי לבכות?

לא מומלץ להפריד גור מהשגר לפני גיל 8 שבועות. יש לתת לה חום ואהבה

מנהלי פורום וטרינריה