ננשכתי על ידי הכלב שלי

דיון מתוך פורום  וטרינריה

04/02/2019 | 06:00 | מאת: ירון

שלום רב, ננשכתי על ידי הכלב שלנו בבוהן הרגל עם דימום קל. ביצעתי חיטוי מקומי. הכלב מחוסן בכלבת, אבל אנחנו אמורים לבצע חיסון חדש בעוד כשבוע (כבר נקבע תור לוטרינר). מה עלי לעשות? אני לא רוצה שהכלב שלי ילך להסגר בגלל זה...

חיטוי מקומי חשוב וטוב שביצעת. יש לברר עם רופא המשפחה את הצורך בטטנוס. אין לחסן את הכלב בכלבת ב-10 ימים הקרובים. אם מראה איזשהם סימני מחלה בימים הקרובים יש להגיע לבדיקה של רופא וטרינר. במידה והכלב בהשגחה מלאה ב-10 ימים הקרובים ניתן יהיה לדעתי להמנע מהסגר הכלב. אם תרצה להיות בטוח קבל ייעוץ מלשכת הבריאות באזור מגוריך לגבי סוגייה זו.

מנהלי פורום וטרינריה