איך אני יכולה לדעת בדיוק אם יש לחתול שלי כלבת?

דיון מתוך פורום  וטרינריה

01/02/2019 | 16:25 | מאת: חתלתוליאדה

החתול שלי אינו אוכל , אינו שותה , מקיא כל כמה זמן ויש לו ריר ואני לא יודעת מה בדיוק לעשות כי אני לא בטוחה אם זאת כלבת אני ממש מפחדת גם עליו וגם עלי ועל המשפחה כי שמעתי שמחלה זו מדבקת גם אנשים. תודה רבה מקווה שיש פתרון

ראשית ברצוני להרגיע אותך והתיאור אינו מתאים לכלבת. מחלת הכלבת נדירה מאד בחתולים וההדבקה לבני אדם אינה כה קלה... הדבר הנכון לעשות כשחתול לא מרגיש טוב וחולה הוא להגיע לרופא וטרינר לבדיקה והוא יבצע את הבירור הרפואי המתאים ויתאים את הטיפול בהתאם לממצאים.

מנהלי פורום וטרינריה