פודל ננסי - מידע אודות פרוות הגזע

דיון מתוך פורום  וטרינריה

15/01/2019 | 10:33 | מאת: רונן

שלום, אני מעוניין לדעת באיזה גיל מפסיק הפודל הננסי לגדול, והאם פרוות הגור (6 חודשים) מתחלפת, כרגע היא די חלקה - האם היא תהפוך למסולסלת או שתישאר חלקה ? תודה,

אין גיל מדויק בו גור מפסיק לגדול, אך ניתן לשער כי משום שגזע הכלב הינו פודל ננסי, כי הגיע בגיל 6 חודשים לגודלו המקסימלי או קרוב לכך (שינויים של סנטימטרים בודדים עדיין אפשריים). בנוגע לפרווה, ההמלצה הינה להיוועץ בספר כלבים משום שפרוות הפודל, בשונה מגזעי כלבים רבים הינה בלתי נשירה וזקוקה לטיפוח שגרתי.

מנהלי פורום וטרינריה