הכלב שלי אכל אוכל מקולקל של בני אדם!!

דיון מתוך פורום  וטרינריה

06/01/2019 | 22:21 | מאת: אלה

יש לי כלב שמשקלו 51 קג (הוא לא שמן הוא גבוהה) הוא אכל קופסא של בערך 300מל של ממרח צ'ירצ'י מקולקל !! הוא קופץ ורץ כאילו כלום לא קרה .. כרגע הוא בטיול ואני מקווה שיצא לו הכל . דיברתי עם הוטרינר שלי והוא אמר שזה תלוי כזה הוא אכל ויכול להיות שזה לא כזה חמור .. רציתי לוודא שבאמת הכמות הזו היא לא קריטית למשקל והגודל שלו .. או שאנחנו רצים למיון עכשיו ??

לא יודע מה זה הממרח הזה. בחשש היה הכי טוב לגרום לו להקיא. עדיין ייתכן ולא יקרה כלום או שיגמר בקלקול קיבה. אם חוששים הכי נכון להבדק ע:י רופא וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה