זקוקה לעצה.. גורה נשכנית

דיון מתוך פורום  וטרינריה

30/12/2018 | 00:39 | מאת: עדי

היי לפני כשבוע אימצנו גורה מתוקה וחמודה מעמותה לאחר שלפני שנתיים נפטרה כלבתינו האהובה בגיל 14. עכשיו הבעיה היא כזו, היא גורה מדהימה וחכמה, אבל לא מפסיקה לנשוך, וחזק. גם אם שניה הולכים מהחדר לשירותים- נושכת חזק ולא משחררת.. ידיים רגליים הכל! מנסה לנתב את הנשיכות למשחקים וצעצועים , אך ללא הצלחה - לאחר שניה היא מתעלמת מהצעצוע וממשיכה לנשוך. מנסה להיות אסרטיבית ולהראות לה שכואב לי. גם לא עוזר. מפחדת לעשות טעויות ושבהמשך זה יהפוך להיות בעיה התנהגותית. ברור לי שהיא גורונת חדשה ושלי על זה דבר שדורש זמן.. אבל מה עושים??? ממש אי אפשר לנוע בבית מרוב הנשיכות, נתלית על הרגל ולא משחררת. תודה רבה !!!

חושב שנכון יהיה לערב מאלף לצורך הקניית כללי התנהגות ומניעת החמרת המצב. בהצלחה.

מנהלי פורום וטרינריה