כלב ברגרסיה בתקופת ההריון

דיון מתוך פורום  וטרינריה

29/12/2018 | 01:35 | מאת: נטעלי

שלום, יש לנו כלב מעורב וחירש, שאימצנו מהרחוב. הוא כבן 5 וחצי, ואצלנו כבר מעל שנתיים. בכללי, הוא תמיד היה כלב טוב, לא הורס כלום, לא עושה בלאגן, ושולט על הצרכים גם כשאנחנו נעדרים למספר רב של שעות מהבית. כיום אני בהריון חודש שמיני, ולאחרונה הכלב התחיל לעשות פיפי בבית בכל פעם שאנחנו לא נמצאים, בנוסף לקרוע דפים ועיתונים ולעשות בלאגן. האם יכול להיות לזה קשר להריון? ואם כן, איך נוכל להתמודד עם זה? תודה!

ראשית ייתכן וההתנהגות קשורה להריון. על מנת לתת עצות מקצועיות אחראיות יש לבדוק את הכלב ולכן ממליץ לקבל חוות דעת של רופא וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה