לימודים בתחום חיות המחמד ווטרינריה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

23/08/2010 | 14:51 | מאת: יעל הרים

אני מעוניינת להתחיל לימודי טיפול באמצעות בעלי חיים בשנת הלימודים הקרובה. אני בוגרת תואר ראשון במדעי ההתנהגות. מנסיונכם, היכן מומלץ ללמוד את המקצוע? אני נוטה לכיוון לימוד בתוך האוניברסיטה ונחשפתי למכון מגיד (אני גרה בירושלים). עושה רושם שזו התוכנית הרצינית ביותר ובנוסף המיקום מהווה יתרון. שנית, על מנת לנסות להתרשם מהתחום לפני הלימודים, האם קיימת אפשרות להיחשף לשיטה באמצעות התנדבות? איני מכירה מטפלים בתחום, ולכן לאלו מכם העוסקים במקצוע, האם ניתן להתפרנס בכבוד? אשמח לשוחח עם אחד מכם ולשמוע רשמים. לעזרתכם הכנה אודה. בברכה ובתודה, יעל

23/08/2010 | 20:38 | מאת: ד"ר טליה מור

יעל שלום, בררי גם במכון וינגט.

29/08/2010 | 13:59 | מאת: נרקיס

תוכלי להכנס לאתר של מכון מגיד ולקרוא על הקורס עבודה תמיד תוכלי למצוא בייחוד שיש לך תעודת גמר מה שבעצם מעניקה לך פריבילגייה במקומות רבים היות והקורס אורך 3 שנים עם דגשים על פרקטיקה

02/09/2010 | 12:51 | מאת: יעל הרים

נכנסתי קראתי והתרשמתי שזה בשבילי תודה חג שמח

מנהלי פורום וטרינריה