בדיקה לכלב עם אוטוסקופ לאוזן

דיון מתוך פורום  וטרינריה

03/12/2018 | 23:15 | מאת: נאוה

שלום רב, רופא בדק את הכלבה שלי בת שנה וחודשיים באוזן עם אוטוסקופ. שאלתי אותו מראש אם זה יכול חלילה להגיע לעור התוף ולקרוע אותו אמר הכל אפשר אבל לא אעשה את זה. לאחר הבדיקה הכלבה כל הזמן מגרדת באוזן ומתנערת עם הראש וגם הגוף. האם האוטוסקופ יכול לקרוע את עור התוף אם רופא לא נזהר? והאם חלילה שנפגע עור התוף מהרופא הכלבה היתה צורחת ובוכה בבדיקה ולאחר הבדיקה ומתנהגת שונה ממה שהיא רגילה או אין קשר והיתה מתנהגת רגיל.. אודה לך על תשובתך הכנה והאמיתית. תודה.

בבדיקה עם אוטוסקופ בלבד מבלי להשתמש במכשירים המוכנסים דרכו לא ניתן לפגוע בעור התוף של הכלב.

מנהלי פורום וטרינריה