רועה בלגי מוזר ביותר

דיון מתוך פורום  וטרינריה

02/12/2018 | 07:47 | מאת: נתי

שלום יש לי רועה בלגית בת 4 חודש אחרי חיסון ראשון אמורה לקבל את השני היום לפני כשבוע וחצי הכלבה התחילה לגרור רגל אחורית ולאחר יום יומיים כבר לא הצליחה לעמוד לבד הייתי אצל וטרינר בדק אותה חשב בהתחלה אולי פארוו ולבסוף נשלל בגלל שלא הקיאה ולא שילשלה בכלל...קיבלה נוזלים במרפאה לאחר כמה ימים וטיפול תומך בבית התחילה להגיש טוב קמה קפצה שיחקה וכמעט חזרה לעצמה לגמרי לאחר יומיים חזרו הסימפטומים רגל נגררת בהתחלה ולאחר יום שוב לא עומדת זה המצב היום יש לציין שהיא עושה צרכים בצורה רגילה לא שילשול וגם פיפי רגיל רק שהיא שוכבת כי אין לה כוח לעמוד... אשמח לדעת מול מה אני מתמודד ממש מוזר שגם חזרה לעצמה ופתאום התהפך שוב אשמח לקבל איזשהו כיוון

צר לי אך לא יכול לתת חוות דעת מקצועית אחראית מבלי לבדוק את הכלבה. מציע להגיע לבדיקה וטרינרית אצל רופא וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה