גידול באשך לכלב וכוויה באזור

דיון מתוך פורום  וטרינריה

11/11/2018 | 13:03 | מאת: פרנסין

שלום, לכלב שלי היה גידול באשך אחד, יחסית סטטי כבר שנים. ואתמול לקחתי אותו לעשות מקלחת ובחנות כיוונו לו פן לאיזור וחיממו אותו ממש הרבה זמן עד שזה גרם לו לכוויה על האשך עם הגידול. ועכשיו נראה שהאשך גדל משמעותית (היה נראה שהוא גדל משמעותית כבר ברגע שיצאנו מהמספרה ושמתי לב לכוויה). האם הם זירזו והחמירו את מצב הגידול? האם זה הגיוני שזה גדל משמעותית תוך כ-30-40 דקות מרגע שהתחילו לייבש אותו? ומה כדאי לעשות...? (הכלב הוא גולדן רטריבר בן 11 שנים).

המלצתי קודם כל לפנות לרופא וטרינר לייעוץ רפואי ובהמשך לשקול את סירוס הכלב. מאחל הרבה בריאות.

מנהלי פורום וטרינריה