לכלב שלי יש עצירות , ואני לא יודעת מה לעשות

דיון מתוך פורום  וטרינריה

17/10/2018 | 20:02 | מאת: גלית

היי, לכלב שלי יש כבר עצירות כמה ימים אנחנו מורחים לו ווזלין על פי הטבעת כדי שיהיה לו קל יותר להוציא את הצואה שלו אבל זה לא עוזר, הוא אוכל כרגיל והוא מאוד מאוד פעיל הוא קופץ ורץ אבל כל שניה כואב לו , מה לעשות עם זה? יש דרך לטפל בעצירות שלו ? הוא לא עשה קקי כבר כמה ימים וזה מאוד מדאיג אותי, אני גם אוסיף שהוא גור בן שנה וחצי. תודה מראש!

במידה ועדיין לא נתן צואה, יש לגשת לבדיקה ובהתאם לממצאים לשקול מתן חוקן

מנהלי פורום וטרינריה