סרטן בראות לפינצרית בת 12

דיון מתוך פורום  וטרינריה

28/09/2018 | 23:26 | מאת: יהודית

יש לי פינצרית מקסימה בת 12+ ולצערי הרב גילו שיש לה גידול קלצינומה באונה הקדמית של הריאה. אני מתלבטת לגבי אפשרות הניתוח. האם בגיל כזה יכולה לשרוד ניתוח כזה? האם גופה יכול ליצר שוב סרטן? האם זה הצעד הנכון לנתח או שיש לתת לטבע "לעשות את שלו" כי נחשבת למבוגרת? כמובן שגם העלות הכלכלית חלק מההתלבטות. אשמח לחוות דעתך

מתנצל על התגובה המאוחרת שאינה תלויה בי. צר לי לשמוע. זו אכן התלבטות. אישית לא הייתי ממליץ בגיל זה על ניתוח מה עוד שקיים סיכוי סביר לגרורות. בניגוד אלינו בעלי חיים לא חייבים לסבול וכשאיכות החיים שלהם מאד ירודה ניתן לבצע המתת חסד.

מנהלי פורום וטרינריה