חתול שפוצע את עצמו שוב ושב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

23/09/2018 | 13:02 | מאת: דנה

יש לי חתול בן 5 שליקק את עצמו בבטן התחתונה ופצע את עצמו עד זוב דם. אחרי שבוע עם אנטיביוטיקה ועם קולר נראה שהפצעים הבריאו. הורדנו את הקולר ומהר מאד הוא שוב פצע עצמו. אחרי כמה ימים עם הקולר, כשהמצב שוב השתפר, הוא העיף את הקולר ופצע עצמו שוב. האם זה יכול להראות על בעיה פנימית כלשהי? האם זה יכול להיות נפשי (זה חתול עם אופי לחוץ)?

מתנצל על התגובה המאוחרת שאינה תלויה בי. האפשרויות רבות. חייבים להגיע לבדיקה של רופא וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה