כלב בעייתי?

דיון מתוך פורום  וטרינריה

03/08/2010 | 07:44 | מאת: דפי

שלום, יש לי כלב בן 8 חודשים, אימצתי אותו מגיל חודשיים. מאז שהבאתי אותו, לא תאמינו אבל הוא רוצה כל הזמן מין. עד עכשיו כשאני מורידה אותו בלי רצועה (רוב הזמן אני מורידה אותו עם רצועה) הוא בורח לי לא ידעתי מה הסיבה הבנתי שהוא מחפש מין כל כלב שהוא רואה נקבה זכר הוא מנסה לעלות עליהם. הכלב שלי בינוני והוא מנסה לעלות גם על כלבים גדולים ולא משנה מין הכלב. הכלבים מתרחקים מימנו. האם זה מצב נורמלי? ומה ניתן לעשות בנושא? נ"ב: כשהוא בבית הוא מנסה לעשות את זה על הרגל או היד שלנו וכשאנו לא נותנים לו, הוא עושה מין רעשים של בכי ונביחות.

03/08/2010 | 10:36 | מאת: ד"ר טליה מור

דפי שלום, הכלב הגיע לבגרות מינית, ממליצה לך לסרס את הכלב.

03/08/2010 | 13:35 | מאת: דפי

כמה עולה סירוס ואיפה עושים זאת? האם יש תופעות לוואי לזה? תודה, דפי.

03/08/2010 | 14:03 | מאת: דפי

שכחתי לשאול שאלה חשובה, לפני כמה ימים אימצתי עוד גורת כלב , האם עשיתי טעות?

05/08/2010 | 08:37 | מאת: שמעון

לפחות תעשי ביטוח לכלב למה זה יכול לצאת סיפור יקר אם הוא יברח ויפצע מישהו-יש מבצע בבונזו, חודש ראשון חינם בקניית שקית

מנהלי פורום וטרינריה