הכלבה שלי גוררת את רגליה האחוריות

דיון מתוך פורום  וטרינריה

07/09/2018 | 15:16 | מאת: גורה אשר גוררת את רגליה האחוריו

היי, הכלבה שלי בת חודשיים, לפני שבועיים החלה לגרור את רגליה האחוריות ולעיתים הולכת רגיל. לקחתי אותה לוטרינר הוא אמר לי שהרפלקסים שלה בסדר,והוא לא רואה משהו חריג וכאשר תגדל טיפה יותר הוא יעשה לה צילום ואולי יתחיל טיפול נוירולוגי. הכלבה קיבלה כדור נגר תולעים. מכיוון שזה לא נתן לי תשובה ברורה, אשמח לדעתך בנושא. אקבע גם פגישה אם צריך. המליצו לי עליך מדף בפייסבוק.

מצטער על התגובה המאוחרת שלא היתה תלויה בי. בכל מקרה אם המצב ממשיך לגיטימי לחלוטין לקבל דיעה נוספת.

מנהלי פורום וטרינריה