לא מוצאים את הבעיה לחתול

דיון מתוך פורום  וטרינריה

20/08/2018 | 14:41 | מאת: איציק

מודה לעזרתכם, החתולה שלי בת שנה וחודשיים בערך, מעוקרת ומחוסנת. לפני כחצי שנה בערך שמנו לב שהיא קצת נפוחה, לאחר תקופה התחלנו לראות שהיציאות שלה חצי מימיות ובכלל לא דומות ליציאות של חתול, לאחר שהתחיל להיות עם דם ראיתי שיש לה תולעים, קיבלה זריקה נגד תולעים ופלגל לשבוע, היתה התאוששות קלה אבל לא משמעותית לאחר מכן נבדקה: בדיקות דם תקינות בצילום כבד מוקטן ונוכחות נוזל בחלל הבטן לפי הוטרינר קיבלה במשך שבועיים רצוף מוקסיפן ששיפר משמעותית את מצבה היום היא רצה אוכלת סדיר ומתנהגת כמו חתולה אולם עדיין מעט נפוחה והצואה יוצאת באותה צורה שהיא רכה מאוד, הוטרינר לא יודע לאן להתקדם. מה ניתן לעשות?

נוכחות נוזל יכול להסביר נפיחות של הבטן. יש לעשות אנליזה למהות הנוזל ולבדוק את סיבת הכבד הקטן

מנהלי פורום וטרינריה