חתול ספינקס .בן 5 חודשים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

15/08/2018 | 15:11 | מאת: מרינה

שלום יש לי גור חתול ספינקס בן 5 חודשים עדיין לא מסורס. שאלה קודם כל מתי מומלץ לסרס אותו באיזה גיל? שאלה 2: אני אשמח לקבל המלצה לאוכל קשה טוב לא משנה מחיר העיקר שיהיה טוב בשבילו. אני גם מפנקת אותו באוכל רך הוא נורא אוהב מה עדיף לתת לו איזה חברה? הבאתי לו בהתחלה רויאל קונין לגורים אבל שמעתי שהרויאל לא מומלץ אוכל לא בריא. לפני יומיים היה לו שילשול הוטרינר נתן לי פרובאוטיקה ל10 ימים , וגם אוכל של רויאל לקיבה רגישה עד שיסת דר. אשמח להמלצות על אוכל, סירוס , אוכל רך . ועוד טיפים טובים בנוסף הוא נורא נושך אותי רק אותי את שאר דיירי הבית לא נושך בכלל........

גיל חצי שנה מתאים לסירוס, מגוון מזונות טובים בשוק. מזון ריואל קאנין נחשב למזון טוב בניגוד לשם הרע (שלא מוצדק) שעשו ממנו בארץ

מנהלי פורום וטרינריה