כלבה קינג צארלס לא רוצה לאכול

דיון מתוך פורום  וטרינריה

22/07/2018 | 16:38 | מאת: ליאן

שלום ותודה רבה מראש, יש לי כלבה בת עשרה וחצי חודשים קינג צארלס קאבלייר שקניתי. בערך מגיל 5 חודשים התחלתי לתת לה האכלה טבעית שזה אוכל שמגיע בהקפאה ומפשירה לפי המשקל. בהתחלה אכלה לבד ואז אחרי שבוע לא רצתה ואני מאכילה אותה עם היד. לאחר מכן גם סירבה עם היד ואני מכריחה אותה בכח כי כואב שהיא לא אוכלת. לאחרונה היא ממש מסרבת לאכול ואני די בכח. זה לא פיתרון שאני צריכה להאכיל כלב. היום נתתי לה ביצה קשה שכלבים מתים על זה וסירבה, עשיתי חביתה והיא סרבה. מה אני אמורה לעשות? להניח לה שלא תאוכל. אולי היא במצב קשה ואני לא יודעת שעל פניו נראית בריאה, שותה, שאני יורדת למטה היא עושה פיפי ופעמיים ביום קקי ושאני משחקת איתה היא רצה ושמחה ועדיין גורה לדעתי. אולי החום מעיק עליה ? אנא עצה ממך מה לעשות? אמרו לי לא להאכיל שהיא תהיה רעבה היא תאוכל לבד. אפילו שתהיה בלי אוכל כמה ימים. זה בסדר ככה לנהוג איתה? נואשתי מהאכול. אגב יש לי אוכל יבש בבית 2 סוגים גם באוכל היבש היא לא רוצה לגעת בכלל. בבקשה עזרה, תודה תודה רבה ליאן

נתחיל בזה שתזונה טבעית נאה מסוגנת לכלבים ולבני הבית היות שגם כלביםצוגם בני הבית יכולים להידבק בגורמי זיהומי של מזון. כל ארגוני הבריאות וארגונים וטרינרים נגד מתן מזון בשרי נא לחיות מחמד! יתרה מכך אין מרבית הדיאטות הללו אינם מאוזנים מספיק לספק את צורכי הכלב לטווח רחוק, בייחוד שמדובר בגורי כלבים. כלב שמסרב לאכות חייב בבדיקה רפואית

מנהלי פורום וטרינריה