חתול רחוב פצוע שנאסף ממודיעין וזקוק לטיפול והחלמה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

16/06/2018 | 23:42 | מאת: צח

שלום. אספתי אליי חתול פצוע מהרחוב אשר ככל הנראה עבר תאונה קשה מאד. כל פלג גופו התחתון / אחורי משותק והוא גורר אותו כמו סחבה. מראה קשה וכואב עד דמעות. שאלתי היא כיצד לטפל בו באופן הכי ראוי ומועיל. לא הצלחתי לרתום את הרשות המקומית ולכן כל טיפול שיהיה כרוך בשיקול כלכלי מצד שני כן מסוגל להיות ולעשות מה שצריך ואפשר אצלי בבית. לא הייתי רוצה להעביר אותו לבית החולים או למקום מחסה אחר. נראה שהוא סבל יותר מדי כבר ומגיע לו קצת שקט ומנוחה. שאלתי ממה להתחיל בהנחה שהוא אוכל ושותה. אנטיביוטיקה בטוח צריך אך לדעתי כדאי בזריקה ולא בכדורים הוא פשוט לא ייתן לי להאכיל אותו בזה... הוא משתולל מרוב פחד. כמו כן אם החלטתי שאטפל בו איך אפשר להבטיח שיתרגל לכאן ולא ירצה לברוח שוב כי אז הוא ימות בתאונה או בקרב חתולים בוודאות. בקיצור קצת ייעוץ ותמיכה... תודה רבה.

ראשית ממש כל הכבוד. לצערי קשה מאד להתייחס לשאלות שהעלית מבלי לבדוק את החתול. מציע להגיע לבדיקה רפואית אצל רופא וטרינר. מאמין שיהיו מרפאות שעם הסיפור הנוגע ללב שלכם לא יגבו כסף עבור הבדיקה הראשונה.

מנהלי פורום וטרינריה